ام دی اف (MDF) مخفف Medium-density fibreboard و به معنای ” تخته فیبر با چگالی متوسط” است. MDF محصولی از خرده چوبهای نرمی است که بر اثر گرما و فشاری که به آن ها وارد می شود تبدیل به این نوع چوب می شوند و در اصطلاح به آن ام دی اف خام می گویند اصولا ام دی اف خام را پس از تولید روکش می کنند.
روکشهای تزیینی، علاوه بر زیبایی، به دوام و کاربرد آن در محیط هایی مانند آشپزخانه و کمد ها کمک میکند. متداول ترین نوع روکش برای امدیاف روکش ملامینه است .
کاربرد ام دی اف
ام دی اف در دکوراسیون های داخلی، کابینت، درب و پنجره، غرفههای نمایشگاهی، مبلمان، کف پوشها، قفسهها، پارتیشنها، دیوارکوبها، پوششهای سقف، کمد های دیواری و موارد دیگر نیز کاربرد دارد.
معرفی انواع ام دی اف MDF
ام دی اف ملامینه
ام دی اف لترون
ام دی اف ترکیب لترون و ملامینه
ام دی اف HIGH GLASS
ام دی اف کامپوزیت
ام دی اف HPL (روکش اداری)
بعد از این که ام دی اف رو کش شد با نوار کاغذی یا نوار پی وی سی که برای پوشاندن لبه های بریده شده و بدون روکش ام دی اف و نئوپان استفاده می شود، پوشش داده می شود.
رنگهای MDF
ونگه : رنگ قهوه ای تیره با طرح چوب
آبنوس: رنگ قهوه ای تیره است که درون آن رگه های ظریف قرمز وجود دارد.
آنتیک و یا جویز: جویز نام دیگر آنتیک است و معمولا منظور آنتیک تیره است. آنتیک به دو دسته آنتیک تیره و روشن تقسیم می شود. راش : رنگ کرم طرح چوب سفید یا لارکس : لارکس رنگ سفید طرح دار است. افرا: رنگ کرم مایل به لیمویی
معرفی انواع ام دی اف MDF + عکس
معرفی انواع ام دی اف MDF + عکس
معرفی انواع ام دی اف MDF + عکس
معرفی انواع ام دی اف MDF + عکس
اگر شما نیز در تولید، فروش و یا نصب ام دی اف (MDF) فعالیت دارید میتوانید با ما تماس بگیرید تا نحوه فعایت شما را در این سایت اضافه کنیم .